::   15 شهریور 1389 مصادف با 28 رمضان 1431 قمری و Mon - 06 - Sep - 2010 میلادی

صفحه اصلی  | افزودن به علاقه مندی ها  | معرفی به دوستان

 

 

 نام کاربری :    گذر واژه :            [  ثبت نام  ]
| جستجو
  | کد : 14628   |  تاریخ ارسال : 02/05/1389  

نسخه قابل چاپ

ارسال برای دوستان

محصولي :
هدفمندکردن يارانه در نيمه دوم سال عملياتي مي‌شود

وزير رفاه گفت: بر خلاف شايعاتي که مطرح مي شود، اجراي هدفمند کردن يارانه ها قطعي است و اين طرح نيمه دوم سال جاري عملياتي مي شود.


به گزارش مهر، صادق محصولي شامگاه پنجشنبه در حاشيه جلسه شوراي اداري فارس در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر اخذ شماره حسابها براي طرح هدفمند کردن يارانه ها در حال پيگيري است و آيين نامه هاي مربوطه نيز به تصويب رسيده است.


وي خاطرنشان کرد: درصدد هستيم بعد از اخذ شماره حسابها در نيمه دوم سال طرح را عملياتي کنيم.


وزير رفاه در ادامه سخنان خود با اشاره به وضعيت بيمه اجتماعي روستايي و عشاير نيز بيان کرد: روستائيان مي توانند با مراجعه به تعاونيهاي روستايي يا کارگزاريهاي صندوق بيمه اجتماعي روستائيان و عشاير در روستاها ميزان درآمد خود را از 120 تا 265 هزار تومان در هشت گروه اعلام کنند و بر اين مبنا 15 درصد بيمه به آن تعلق مي گيرد که پنج درصد را خود روستائيان پرداخت مي کنند و 10 درصد نيز دولت يارانه اختصاص مي دهد و بر اين اساس بيمه شدگان از تمام امکانات، امتيازات و تسهيلات مربوط به بيمه هاي اجتماعي نظير پيري، از کارافتادگي، بازنشستگي قبل و بعد از فوت و... برخوردار شوند.


وي تاکيد کرد: توصيه مي شود که همه روستائيان در اين طرح مشارکت کنند تا در آينده از جهت بيمه اجتماعي تضمين شوند.


محصولي در پاسخ به سئوالي پيرامون وضعيت انتقال کارخانه سيمان شيراز در منطقه اي ديگر از اين شهر به سبب آلودگيهاي زيست محيطي آن بيان کرد: اين امر نيز به زودي در مرحله بررسي قرار مي گيرد و مطالعات لازم انجام و سعي خواهد شد تا انتقال صورت گيرد تا آلودگيها به حداقل برسد.


 

بازگشت

  :: جدید ترین عناوین اقتصادی
سه دهک بالاي درآمدي 70 درصد يارانه‌ها را مصرف نمي‌کنند
روش‌هايي براي كاهش مصرف برق
پارس جنوبي ايراني‌تر ساخته مي‌شود
قيمت برق پلکاني افزايش مي‌يابد
پول درشت دليل بي‌ارزشي پول نيست
اداره سنتي فروشگاه‌هاي خرده‌فروشي
بانك‌هاي خصوصي همچنان سودآور و پرمنفعت
اسامي 5 واردكننده اصلي ميوه اعلام شد
بانکداري الکترونيک از حرف تا عمل
راه دراز اصلاح نظام توزيع
قشقايي 559 ميليون ريال قيمت دارد
بورس تهران بین المللی می‌شود/ ایجاد تابلوی ارزی مسکوت ماند
ذخيره‌ كالاهاي اساسي ادامه دارد
تعيين‌تكليف قيمت خريد تضميني برنج
وزیر انرژی ترکیه خبر داد:
رشد اقتصادي 103 كشور منفي شد
اجراي اصل 44 سبب نظم بخشي اقتصادي در کشور مي شود
موج جديد افزايش قيمتها در بازار خواروبار
 
 
 
تعداد بازدید :

 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق است به سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس

استفاده از مطالب این سایت با درج منبع بلا مانع است

Copyright © 2007 by tebyan-fars.ir